Leuke dingen om te doen met je lief

Leuke dingen om te doen met je lief

Misschien is je vriend of vriendin binnenkort wel jarig of misschien heb je wel gewoon zin om er even met zijn tweeën tussenuit de gaan. Een beetje quality time op zijn tijd kan zeker geen kwaad. Sterker nog, leuke dingen doen met zijn tweeën zorgt er voor dat jullie relatie niet in een sleur raakt. Maar wat voor leuke dingen kun je nou gaan doen met zijn tweeën? In dit blog een aantal leuke ideeën als je er even samen tussenuit wilt.

Ga ergens een hapje eten

Lekker uiteten gaan met zijn tweeën. Wie zegt daar nou nee tegen? Een etentje buiten de deur is een ontzettend leuk uitje om te doen met zijn tweeën. Het is romantisch en jullie kunnen weer even helemaal tot elkaar komen. Laat de telefoons van tafel en geniet echt even van een avondje met z'n tweeën. Hoeveel uiteten gaat kost? Je kan dit zo duur maken als je zelf wilt. Van een goedkope daghap tot een luxe restaurant met een 5-gangendiner. Het is maar net waar jullie zelf zin in hebben. En gaan jullie vaker uiteten? Maak er dan gewoon echt jullie ding van. Zijn jullie bijvoorbeeld dol op sushi? Probeer eens alle sushi restaurants bij jullie in de buurt en kijk welke het lekkerst is. Een andere keuken uitproberen kan natuurlijk ook, zolang jullie het maar leuk vinden en naar jullie zin hebben.

Een actief uitje

Zijn jullie meer een stel dat van actieve dingen houdt? Ga dan een avondje bowlen of sla een balletje op de midgetgolfbaan. Ontzettend leuk en jullie zijn meteen lekker actief bezig. En voor wie denkt dat een actief uitje niet romantisch kan zijn heeft het helemaal verkeerd. Je kunt het zelf zo leuk of romantisch maken als je zelf wilt.

Een nachtje weg

Willen jullie er even helemaal tussenuit met zijn tweeën? Dan kunnen jullie uiteraard ook een nachtje weg. Een populaire hotelketen is bijvoorbeeld van der Valk maar je kunt uiteraard overal naartoe gaan waar je maar wilt. Op internet vind je verschillende mogelijkheden en kun je ook je wensen aangeven. Zo zijn er verschillende hotels die hottubs of bubbelbaden bij de kamers hebben zitten of waar het diner en/of ontbijt bij inbegrepen is. Ga een nachtje weg in de buurt van een stad of dorp die jullie nog niet (zo goed) kennen en maak er meteen een klein stedentripje van.

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke dingen die je kunt doen met je lief. Heb je een idee die we aan dit rijtje kunnen toevoegen? Laat het ons dan weten!